Pecorino Romano Dop

Informations

Pecorino Romano DOP is produced with fresh whole sheep's milk, coming exclusively from farms in the production area of Lazio, Sardinia and in the province of Grosseto. It has a hard, compact, white or ivory colored paste with an aromatic, savory and slightly spicy flavour.

Country of origin

Italia

Denomination

DOP

Typology

Mezzano

Tecnical sheet

Energy value (per 100g)
396 Kcal/1643 kJ
Fats
32 g
Saturated fats
20 g
Carbs
<0,5 g
Sugars
< 0,5 g
Proteins
27 g
Salt
3,50 g
Dowload the tecnical sheet

Available formats

Pecorino Romano Dop 1/4 Wheel

Dowload the tecnical sheet

Pecorino Romano Dop 1/8 Wheel

Dowload the tecnical sheet

Pecorino Romano Dop 1/16 Wheel

Dowload the tecnical sheet

Pecorino Romano Dop 500 g

Dowload the tecnical sheet

Pecorino Romano Dop Neutral 300 gr Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Informazioni sui cookie presenti in questo sito

Questo sito utilizza cookie tecnici e statistici anonimi, necessari al suo funzionamento.

Per saperne di più x