Montasio Dop

Informations

Matured cheese produced in Friuli Venezia Giulia, throughout the provinces of Udine, Pordenone, Gorizia and Trieste, and Veneto, throughout the provinces of Treviso and Belluno and in part the provinces of Venice and Padua.

Country of origin

Italia

Denomination

DOP

Typology

Mezzano

Tecnical sheet

Energy value (per 100g)
406 Kcal / 1684 kJ
Fats
33
Saturated fats
23 g
Carbs
0,9 g
Sugars
< 0,5 g
Proteins
26 g
Salt
1,40 g
Dowload the tecnical sheet

Available formats

Montasio Dop 1/2 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Montasio Dop 1/4 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Montasio Dop 300 gr Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Informazioni sui cookie presenti in questo sito

Questo sito utilizza cookie tecnici e statistici anonimi, necessari al suo funzionamento.

Per saperne di più x