Emmentaler Switzerland Kaltbach AOP

Informations

Emmentaler ages in the dairy for 3 months before resting for at least 9 months in the Kaltbach caves. It is a hard cheese of Swiss origin, obtained from raw milk, with a black-brown crust.

Country of origin

Svizzera

Denomination

DOP

Typology

Stagionato

Tecnical sheet

Energy value (per 100g)
398 Kcal/1653 kJ
Fats
31 g
Saturated fats
19 g
Carbs
<0,1 g
Sugars
<0,1 g
Proteins
29 g
Salt
0,50 g
Dowload the tecnical sheet

Available formats

Emmentaler Switzerland Kaltbach AOP Wheel

Dowload the tecnical sheet

Emmentaler Switzerland Kaltbach Dop Spicchio

Dowload the tecnical sheet

Emmentaler Switzerland Kaltbach Aop 1/2 Spicchio

Dowload the tecnical sheet

Informazioni sui cookie presenti in questo sito

Questo sito utilizza cookie tecnici e statistici anonimi, necessari al suo funzionamento.

Per saperne di più x